Device Drivers


Voor het testen en schrijven van devicedrivers is het nuttig enig inzicht te hebben in kernel modules. Click ftp download om de PDF file op te halen. Als je bagger in je browser krijgt, kun je ook met rechts clicken en save link as de file saven. Je kunt ook een ftp sessie starten met www.expa.hvu.nl. geef als inlognaam anonymous en je e-mail als password. Ga naar /pub/leovm en haal vandaar het bestand linmod.pdf op.

Per groep is een PC beschikbaar. Bij Majid van systeembeheer (tweede verdieping) kun je de nodige spullen ophalen.


De afronding van het project is op donderdag 27 januari. Van 10-12 zullen we de presentaties van alle groepen houden in D302. Het is de bedoeling dat per groep een presentatie van 15 a 20 minuten gegeven wordt met een korte vragenronde. Bij deze presentatie wordt ook het eindresultaat gepresenteerd. Aangezien we een klein aantal groepen hebben is het leuk en leerzaam om alle presentaties bij te wonen.

Elke groep maakt een technisch verslag waarin het opgeleverde product beschreven wordt. Ook dient de software op cdrom ingeleverd te worden. Het verslag dient uiterlijk vrijdag 28 janauri bij mij ingeleverd te worden. De beoordeling is een combinatie van eindproduct, technisch verslag en presentatie (in volgorde van belangrijkheid). Voor projectmatig werken is er ook een beoordeling.